ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 

Αγαπητέ επισκέπτη,

σε καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας,του Ενιαίου Λυκείου Νέας Βύσσας. Η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελούσε επιτακτική ανάγκη καθώς μας έδωσε τη δυνατότητα να ανοιχτούμε απο τα στενά πλαίσια της τοπικής κοινωνίας στο μαγευτικό κόσμο του Διαδικτύου. O σχεδιασμός και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας επιτεύχθηκε  χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες του  κου Ρίτα Ιωάννη, καθηγητή της πληροφορικής ΠΕ20.

       Το Ενιαίο Λύκειο Νέας Βύσσας λειτουργεί απο το 1974 με την επωνυμία Γυμνάσιο Νέας Βύσσας (εξατάξιο γυμνάσιο) και έχει να παρουσιάσει μια πολύ αξιόλογη και πλούσια συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

        Πρωτοστατεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες και το μεράκι του διδακτικού προσωπικού σε καινοτόμες δράσεις που χαράζουν νέους δρόμους και πραγματοποιούν το άνοιγμα του σχολείου στη κοινωνία.

        Φιλοδοξούμε με τις δράσεις μας αυτές να κάνουμε το σχολείο μας ευχάριστο και ελκυστικό στούς μαθητές μας.

        Αυτό το πετυχαίνουμε με τη συνεχή συμμετοχή μας σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα:

        Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια οργανώσαμε την ολυμπιακή ημέρα στην πανέμορφη περιοχή μας και καλωσορίσαμε τους μαθητές και μαθήτριες αυριανούς αθλητές αθλήτριες του δήμου μας αλλά και του γειτονικού Svilengrad της φιλικής μας χώρας Βουλγαρίας.

    Πιστεύουμε στον Αθλητισμό και στην Ολυμπιακή ιδέα γι' αυτό και οργανώσαμε αυτούς τους αγώνες. Είμαστε βέβαιοι ότι η εκδήλωση αυτή συνετέλεσε στην διαμόρφωση της ολυμπιακής ιδέας σε όλους τους μαθητές εν όψει μάλιστα και της ολυμπιάδας του 2004 που θα γίνει στην πατρίδα μας.

Αγαπητέ επισκέπτη, με την ελπίδα ότι η ιστοσελίδα μας θα αποτελέσει την αφορμή για μονιμότερη και συχνότερη επικοινωνία μαζί σου, σε χαιρετίζουμε και σε υποδεχόμαστε στο λύκειό μας.

Ο Δ/ντης του Σχολείου

Σιανκούρης Παναγιώτης